Keep the focus!

It’ time to rise…. and to keep the focus.

Op dit moment worden we uitgedaagd om op te staan en onze grootsheid te omarmen. Energetisch krijgen we alle mogelijkheden aangereikt. Er is zoveel hoge energie vrijgekomen. Ook voelen we ons steeds veiliger om in onze kracht te gaan staan. Alles lijkt dan ineens mogelijk.

Om op koers te blijven hebben we onze innerlijke tomtom hard nodig. Een navigatiesysteem heeft altijd twee vaste punten waar het zich mee verbindt. Doordat het twee vaste punten betreft, kan het daarbinnen zich steeds aanpassen zonder een speelbal te worden van alle steeds veranderende omstandigheden.

Concreet betekent het dat je dus niet mee laat slepen door je emoties. Of je gedachten. En ook niet door meningen, acties, behoeften van anderen of situaties. Dit alles is namelijk voortdurend aan verandering onderhevig.

Jouw vaste ankers vind je in je heartspace. Daar kun je je verbinden met je missie en je vreugde en met jouw unieke essentie. Dat is wat ze bedoelen met je hart volgen. Je houdt je focus op je missie, je vreugde en jouw unieke toegevoegde waarde.

Stel jezelf bij alles wat op je pad komt de volgende vragen: Draagt dit bij aan mijn missie? Is dit voormij? Word ik er echt blij van? Oftewel: Is dit echt wat ik nu het allerliefste doe? En stick to it. ?Linsy

Posted in

Linsy Hellegers

Laat een reactie achter