Zwanger?!

Onlangs postte ik een oproep op Facebook en Linkedin. Voor mijn nieuwe website: linsyhellegers.com, zocht ik mooie inspirerende voorbeelden van mensen met een missie. Ik kreeg heel veel mooie reacties.
Maar er werd mij ook iets duidelijk. Het kan super eng zijn om je missie te delen. Gewoon in een paar woorden zeggen wat jij de wereld wil bieden.

Soms voel je nog ergens angst en onveiligheid om voor jezelf en je missie te gaan staan.
Ik ken die onveiligheid ook heel goed. Als iemand mij een half jaar geleden vroeg: wat ga je nu doen met je werk? Dan voelde ik een sterke onzekerheid opkomen. Ik was er nog niet klaar voor. Maar als mensen zo’n vraag stellen, dan vond mijn brein dat ik wel een antwoord moest hebben. Zeggen dat ik geen idee had, dat leek geen optie. Dus deed ik mijn uiterste best om ‘het’ te benoemen…. maar echt concreet en overtuigend werd het niet.
Maar dat was logisch want ‘het’ was nog niet geboren…’het’ was nog in ontwikkeling…. ik was als het ware zwanger.

Ik kon wel een beetje gissen hoe ‘het’ eruit kwam te zien. Maar daar schoot ik niet zoveel mee op. Ik moest gewoon wachten. Geduld hebben…en ondertussen alle voorwaarden creëren om het geboren te laten worden. Wat op zichzelf al veel werk was.

Maar ineens was ‘het’ er. En het had zoveel tijd gehad om tot wasdom te komen dat ik zo blij en enthousiast was, dat ik het met de hele wereld wil en kan delen. Of het nu in een interview is, of een post op een tijdlijn.
Natuurlijk roept het ook spanning op. En kan mijn brein nog even een reactie vertonen van: weet je het zeker? Is het wel veilig?Ja het is veilig. Ik pak mijn podium.

En dat mag jij ook!
Vertel vrij wat jij de wereld wil bieden. Houd je niet onnodig in. Maar overschreeuw jezelf ook niet. Dat werkt altijd tegen je. Ben je bang om je plek volledig in te nemen? Merk je dat het nog ergens onveilig voelt? Wees dan lief voor jezelf. Onderzoek je angst, neem de tijd om het te helen en zet een stap die wel past bij waar je op dat moment staat. Dat is afgestemde en geïnspireerde actie. Dat is wat je verder brengt op jouw pad.

Wil je daar graag hulp bij? Bekijk mijn aanbod.

❤️ Linsy

Posted in

Linsy Hellegers

Laat een reactie achter