Boodschappen van mijn higher self


Sitting in the dark, knowing that i am going trough a huge transformation, but not experencing it in a way that i can turn it in something tangible.


Grappig…Ik weet al de hele week niet hoe ik het moet verwoorden…en nu begin ik in het Engels.
Ik weet dus dat er veel gebeurd op een wezenlijk niveau en tegelijkertijd wordt het niet tastbaar voor mij als mens. En ik voel zo’n groot verlangen om er hier op aarde iets mee te doen. Ik voelde echt diep verdriet over die spagaat. Ik wist me geen raad. Wat kon me helpen?
En toen gebeurde het. Uit het niets op een onverwacht moment hoorde ik mezelf denken. Ga op Afrikaanse dans en volg een cursus fotografie. Twee dingen die ik al jaren wilde doen. En nu vielen ze binnen en ik voelde dat het belangrijk was om het ook echt te doen.
Dit waren niet zomaar gedachten. Ik dacht niet na over welke hobby’s ik wilde gaan doen. Het was mijn hogere zelf. Dit is wat ik nu nodig heb. En niet alleen voor de fun. Het is nodig om meer in mijn lijf te komen. En ook mijn visie scherp te krijgen. Twee totaal verschillende dingen die me gaan helpen om mijn missie op aarde te zetten.

Hoe weet je nu dat je higher self aan het woord is? Het komt dus sowieso binnenvallen. En je higher self is kort en krachtig en actiegericht. Het geeft je een duwtje in de juiste richting op je pad.

Posted in

Linsy Hellegers

Laat een reactie achter