Coaching, Healing & Activatie

Human Design basisreading

Wil inzicht krijgen in je ware potentieel? Wil je een handleiding van hoe je zelf het meest in je kracht komt? Dan is het Human Design systeem een prachtige manier om inzicht te krijgen in je eigen energetische blauwdruk. Wie ben je als je in je kracht staat? Hoe stroomt jouw energie?  Via een audio opname van ongeveer 75 minuten, neem ik je mee door je eigen Human Design chart. Ik leg uit hoe je energie stroomt en wat je de wereld te brengen hebt.

Jouw investering: 88 euro

Human Design coachsessie

Wil jezelf verder ontwikkelen en je ware zelf ontdekken en in je kracht gaan staan?  Dan is een Human Design sessie fijn. Aan deze sessie gaat altijd een basisreading van je Design oftewel energetische blauwdruk vooraf. Zie hierboven.

Aan de hand van een vraag of thema gaan we je Human Design onderzoeken op de Human Design mat. We brengen je Design tot leven en onderzoeken en stemmen samen af op wat gezien wil worden. Zo krijg je meer inzicht in je geconditioneerde patronen en kun je die gaan transformeren. Ook kun je een sterkere verbinding maken met je talenten en natuurlijke flow, zodat je steeds meer je ware zelf kan leven.

Duur sessie: 90 minuten

Jouw investering: 133 euro

HDmatprojector

Persoonlijke afstemmingssessie

Wil je je geconditioneerde patronen gaan doorbreken en onderliggende pijn gaan helen?  Dan is een persoonlijke afstemmingssessie fijn. We gaan volledig in afstemming met je ziel werken. We onderzoeken en stemmen samen af op wat gezien wil worden. We helen de innerlijke delen die gezien en erkend willen worden, zodat ze uit de schaduw kunnen treden.

Ik neem je zoveel mogelijk mee in de afstemming, zodat je heel bewust het proces doorgaat en je eigen kracht kan ervaren en ontwikkelen. Ter ondersteuning gebruik ik lichttaal. Dit is een taal waarmee ik rechtstreeks tot je ziel spreek. Het werkt als een directe aanmoediging om je hart te openen en je ziel te horen. Deze sessie is online via zoom, zodat je volledig in je eigen energie kan zijn in je eigen veilige omgeving.

Duur sessie: 90 minuten

Jouw investering: 133 euro

Coachtrajecten

Kort persoonlijk coachtraject  van 5 sessies

Vind je het fijner om vanuit commitment iets langer aan de slag te gaan met een thema waar je mee worstelt, zodat je langer ondersteund wordt in je heling en ontwikkelproces? Dan is het fijn om een coachtraject te doen. Afhankelijk van waar je vastloopt gaan we heel gericht met jouw intentie aan de slag. We bepalen samen welke aanpak passend is. Het is mogelijk om met je Human Design te werken of via afstemming. Ook kunnen we kiezen om de natuur in te gaan en deze te gebruiken als spiegel of juist specifiek aan de slag gaan met je triggers.  Allemaal mooie ingangen om helder te krijgen wat gezien en geheeld wil worden en hoe je meer in je ware kracht kan komen.

Ter ondersteuning gebruik ik lichttaal. Dit is een taal waarmee ik rechtstreeks tot je ziel spreek. Het werkt als een directe aanmoediging om je hart te openen en je ziel te horen. Tussen de sessies ga je zelf verder aan de slag, zodat jij steeds meer gaat ervaren, wat je eigen kracht is en hoe je jezelf kunt ondersteunen in je proces. In overleg bepalen we of we live werken of via zoom.

Duur sessie: 90 minuten

Jouw investering: 597 euro

Intensief coachtraject   8 sessies: Neem je unieke plek in en ga stralen!

Wil je echt intensief aan de slag met jezelf en of je werk/bedrijf? Voel je aan alles dat het tijd is je licht en kracht volledig te gaan omarmen. Dat jij je podium wil pakken en gaan stralen. Dan is dit coachtraject voor jou!

We gaan volledig in afstemming met jouw essentie en je spirituele team werken. We werken vanuit het principe van Zo binnen Zo buiten. Dus alles wat zich aandient buiten jou is een directe weerspiegeling van wat er bij jou van binnen leeft. Dus ook je relaties, je werk of je bedrijf is een directe afspiegeling van wat er in jou gebeurt. We onderzoeken wat die spiegels jou laten zien, en helen innerlijke delen waar nodig. Ook doorbreken we de patronen die jou nog klein houden. Je innerlijke veiligheid kan zo groeien, waardoor jij steeds meer je eigen unieke plek durft in te nemen. Alleen vanuit die plek en vanuit jouw grootsheid kun je jouw missie echt in de wereld zetten. Hoe krachtiger jij van binnen wordt, hoe krachtiger jij jezelf in de buitenwereld neer kan zetten. En hoe meer jij je licht toelaat en durft te vertrouwen op jouw kracht, hoe meer het in je relaties, je werk en/of je bedrijf zal gaan stromen. Tussen de sessies ga je zelf aan de slag, zodat jij steeds meer gaat ervaren, wat je eigen kracht is en hoe je jezelf kunt ondersteunen in je proces. De sessie duren 1,5 uur en doen we live of via zoom. We maken er ook een audio opname van, zodat je het vaker terug kunt luisteren en het proces nog eens herhalen, indien gewenst.

Duur sessie: 90 minuten

Jouw investering: 888 euro

Begeleiding in verbinding met anderen

Trainingen & Workshops

Training Learn To Love Your Triggers - Laat je triggers je je weg wijzen naar innerlijke vrijheid en autonomie

  • Een training die jou kan helpen bij je emotionele groei, transformatie en expansie
  • Kom los van jouw programmering die jou klein houdt
  • Voorbij je machteloosheid in je kracht

Het is een intensieve online training met veel persoonlijke aandacht.

De training bestaat uit 8 online bijeenkomsten met een groep van maximaal 6 deelnemers.

We gaan actief aan de slag met ieders triggers. Elke bijeenkomst leg ik dingen uit aan de hand van de gegeven voorbeelden.

Ik leer ik je triggers te herkennen, te analyseren en de emoties te transformeren. Je zult steeds beter de patronen herkennen en  je afweermechanismen kunnen ontmantelen. En ja, je zult steeds meer je triggers kunnen gaan waarderen, omdat het eigenlijk cadeautjes zijn die je de gelegenheid geven jezelf te bevrijden van oude pijn en patronen. We gaan dus voorbij de afweer en programmering, om steeds meer ruimte te maken voor de pure jij!

  • Je ontvangt bij de training een uitgebreid e-book
  • We werken met buddy's om samen te oefenen en elkaar te ondersteunen
  • Er is een telegramchat, waar je 24/7 je ervaringen kan delen en je vragen kan stellen

De eerste 2 bijeenkomsten zijn wekelijks voor een goede kickstart.  Daarna hebben we om de week een bijeenkomst via zoom. De andere week heb je een oefenmoment met een buddy uit je groep.

Interesse? Voor de data van de start van de volgende groep, stuur me een mail!

Jouw investering:  555 euro

Workshops: Human Design SpelenderWijs!

Regelmatig organiseer ik workshops die jou spelenderwijs laat ontdekken wat jouw Human Design jou te vertellen heeft. Human design is een prachtig systeem dat naar de aarde gebracht is door Ra Uru Hu. Het geeft inzicht in je energetische blauwdruk die je als uniek mens hebt. Human design geeft inzicht in hoe je volledig in je kracht kan komen en je ware zelf kan omarmen.  Het laat zien hoe jouw talenten en kwaliteiten kunnen stromen, maar ook hoe je stroom geblokkeerd kan worden door conditioneringen. het biedt dus prachtige ingangen naar de-conditioneren en helen.

Via diverse workshops met de Human Design mat, laat ik je kennis maken met jouw unieke blauwdruk en help ik je bij het ontdekken van je ware zelf.

Wil je op de hoogte blijven van de data en van de workshops en trainingen? Meld je aan voor mijn mailinglijst: http://eepurl.com/imu1g2

HDmat

''We spelen en ontdekken wie we in essentie zijn, en transformeren conditioneringen en onze oude pijn. Zodat we voluit vanuit onze unieke waarde een bijdrage kunnen leveren aan het bouwen van een mooiere wereld""

 

Impact coachsessie

Mirjana Scheepens

Unveil your Sparkle

Mijn impactsessie was net als mijn eerdere missieonderzoek, weer heel bijzonder! Heel open, met liefdevolle aandacht, scherpe opmerkingen en inzichten, hielp Linsy me af te stemmen op mijn missie, mijn unieke waarden en te ontdekken welke wegen er open liggen om meer impact te creëren.
Haar heldere weten en overzicht, prikten makkelijk door mijn beschermlagen heen, zodat een diepe belemmerende overtuiging onverwacht bloot kwam te liggen. Met haar ondersteuning kon ik die belemmering ontleden en helen. Echt heel fijn.
Met flapovers met praktische vervolg stappen kan ik nu aan de slag om mijn impact op de wereld te vergroten!

Sara

Sara di Marco

Zangcoach & docent - Sopraan

Door Linsy's authenticiteit, vakkundigheid en groot empathisch vermogen, heb ik me gezien en gehoord gevoeld. Linsy luistert niet alleen, maar hoort, daar tuned d ze op in. Door die extra dimensie voelde ik me gedragen in het steeds meer worden wie ik ben.

Esther Dijckmans review

Esther Dijckmans

Dreamcoaching

Ik heb eerder met Linsy gewerkt en altijd veel gehad aan de coachsessies rondom mijn missie en mijn onderneming.

Nu heb ik mogen kennismaken met “Linsy nieuwe stijl”. waarin zij iets extra’s toevoegt aan het uitdiepen en neerzetten van je missie. Het opent nieuwe poorten in jezelf en voelt als een boeiend avontuur.

Mijn transformtiesessie met Linsy was werkelijk verrassend, verdiepend, verwonderend, verwarmend, inzichtgevend en doorbrekend te noemen. Het heeft me bij een stuk gebracht dat ik nog niet kende, maar wat nu aangekeken en ontwikkeld mag worden in mezelf. Het was een groot kado.