Skip to content
Logo Linsy2

BEZIELING

VOLDOENING

FLOW

JOUW MISSIE

JOUW IMPACT

Individuele begeleiding

Bouwstenen

Wil je 1 op 1 met mij werken? Dan heb je keuze uit verschillende bouwstenen. Om een goed fundament te bouwen is een missieonderzoek nodig. Tijdens een missieonderzoek gaan we op zoek naar je missie, en onderzoeken we de blokkades die jouw er van weerhouden om je ook echt te verbinden met je missie.

De volgende bouwsteen gaat over jouw unieke plek innemen. Je kunt je missie alleen de wereld in zetten als jij helemaal je eigen unieke plek durft in te nemen.

De derde bouwsteen gaat over afgestemde actie. We werken aan afstemming op jouw essentie, zodat jij precies de juiste actie op het juiste moment doet.

Alle bouwstenen tezamen zorgen er voor dat jij je missie in de wereld kan zetten en vanuit jouw bezieling betekenisvolle impact kan creëren.

 

Wil jij liever een traject? Dan heb ik onder aan deze pagina een heel aantrekkelijk aanbod voor je!

Jouw MIssie

Missie onderzoek

Deze bouwsteen bestaat uit drie coachsessies

Allereerst doen we een missie afstemming & analyse. We stemmen ons af op jouw kern, jouw ware essentie. En daarna brengen we jouw unieke verhaal in kaart. In jouw verhaal wordt jouw missie zichtbaar. We onderzoeken welke woorden impact en de juist resonantie hebben om jouw unieke missie te beschrijven. Je missie en drijfveren hebben altijd te maken met pijnlijke stukken. Frustratie en boosheid zijn een belangrijke bron. Daar zit de energie van jouw drijfveren in. Het is de energie van creatie.

Tijdens de missie transformatie sessie gaan we onderzoeken waar de blokkades zitten die jouw weerhouden om je missie in de wereld te kunnen zetten. Pijnlijke stukken hebben vaak nog aandacht en heling nodig. Als de pijn gezien en geheeld is, dan is transformatie mogelijk. Dan kun je je echt gaan verbinden met je missie en kan de krachtige creatie energie gaan stromen.

Tijdens de missie integratie sessie gaan we kijken hoe je je missie kan integreren in jouw leven en werk. We onderzoeken hoe jij er voor kan zorgen, dat je verbonden blijft met je missie. En waar mogelijk maken we een concrete vertaling naar jouw werk.

Jouw investering: 397 euro ex btw

aanbod_jouwplek

Je unieke plek innemen

Deze bouwsteen bestaat uit vijf coachsessies

De vijf coachsessies zijn gericht op het verbinden met je essentie en je missie.  Wat blokkert jouw nog? Wat houdt jouw nog klein? Alles wat jouw nog klein houdt, vraagt om gezien te worden. We geven aandacht aan die stukken die geheeld en getransformeerd dienen te worden, zodat jij je plek op aarde kan innemen. Op jouw unieke manier. Tijdens deze missie transformatie sessies volgen we jouw stroom. Er dient zich precies aan wat op dat moment getransformeerd mag worden.

Ook leer ik je hoe je je patronen kan loslaten. Want naast heling, is het ook van belang dat je je patronen doorziet en veranderd. Je leert hoe je je perspectief kan veranderen, waardoor je hele systeem shift. Je zult hierdoor steeds meer jouw unieke plek kunnen innemen, en jouw krachtige creatie energie zal meer gaan stromen.

 

Jouw investering: 697 euro ex btw

aanbod_jouwimpact

Afgestemde actie & impact

Deze bouwsteen bestaat uit drie coachsessies

Afgestemde acties, ook wel geïnspireerde acties, leiden jou naar jouw impact. We werken aan afstemming op jouw essentie, zodat jij precies de juiste actie op het juiste moment doet.  De eerste sessie gaat over afstemming. Hoe zorg je ervoor dat je goed afgestemd bent en blijft op jouw essentie en missie? In deze sessie werken we aan afstemming op je missie en onderzoeken we waar de motivatie van jouw acties vandaan komen.

In de tweede sessie staan jouw doelen centraal en krijg je de sleutels aangereikt om gerichte, impactvolle acties te doen vanuit inspiratie en bezieling.

Tijdens de derde sessie gaan we surfen op jouw stroom. Welke blokkades kom je nog tegen?  Wat haalt jou nog uit je flow? Hoe maak je de weg weer vrij, zodat het heerlijk kan stromen, helemaal afgestemd op jou.

Jouw investering: 397 euro ex btw

 

Jouw Missie Jouw Impact Traject

3 bouwstenen

11 coachsessies

1111 euro ex btw

gouden brug

''Je missie leven, vraagt verbinding maken met je ware zelf. Vanuit daar bewandel je je pad en sla je de brug naar de wereld om je heen.''

Impact coachsessie

Mirjana Scheepens

Unveil your Sparkle

Mijn impactsessie was net als mijn eerdere missieonderzoek, weer heel bijzonder! Heel open, met liefdevolle aandacht, scherpe opmerkingen en inzichten, hielp Linsy me af te stemmen op mijn missie, mijn unieke waarden en te ontdekken welke wegen er open liggen om meer impact te creëren.
Haar heldere weten en overzicht, prikten makkelijk door mijn beschermlagen heen, zodat een diepe belemmerende overtuiging onverwacht bloot kwam te liggen. Met haar ondersteuning kon ik die belemmering ontleden en helen. Echt heel fijn.
Met flapovers met praktische vervolg stappen kan ik nu aan de slag om mijn impact op de wereld te vergroten!

Sara

Sara di Marco

Zangcoach & docent - Sopraan

Door Linsy's authenticiteit, vakkundigheid en groot empathisch vermogen, heb ik me gezien en gehoord gevoeld. Linsy luistert niet alleen, maar hoort, daar tuned d ze op in. Door die extra dimensie voelde ik me gedragen in het steeds meer worden wie ik ben.

Esther Dijckmans review

Esther Dijckmans

Dreamcoaching

Ik heb eerder met Linsy gewerkt en altijd veel gehad aan de coachsessies rondom mijn missie en mijn onderneming.

Nu heb ik mogen kennismaken met “Linsy nieuwe stijl”. waarin zij iets extra’s toevoegt aan het uitdiepen en neerzetten van je missie. Het opent nieuwe poorten in jezelf en voelt als een boeiend avontuur.

Mijn transformtiesessie met Linsy was werkelijk verrassend, verdiepend, verwonderend, verwarmend, inzichtgevend en doorbrekend te noemen. Het heeft me bij een stuk gebracht dat ik nog niet kende, maar wat nu aangekeken en ontwikkeld mag worden in mezelf. Het was een groot kado.