Coaching, Healing & Activatie

Persoonlijke sessie

Wil jezelf verder ontikkelen en zou je graag willen onderzoeken wat jou nu verder helpt?  Dan is een persoonlijke sessie fijn. We gaan volledig in afstemming met je ziel werken. We onderzoeken en stemmen samen af op wat gezien wil worden. Zo krijg je meer inzicht in je patronen en kun je die gaan doorbreken. Ook helen we de innerlijke delen die gezien willen worden. Ik neem je zoveel mogelijk mee in de afstemming, zodat je heel bewust het proces doorgaat en je eigen kracht kan ervaren en ontwikkelen. Ter ondersteuning gebruik ik lichttaal. Dit is een taal waarmee ik rechtstreeks tot je ziel spreek. Het werkt als een directe aanmoediging om je hart te openen en je ziel te horen.

Jouw investering: 144 euro

Coachtrajecten

Kort persoonlijk coachtraject  van 5 sessies

Vind je het fijner om vanuit commitment iets langer aan de slag te gaan met een thema waar je mee worstelt, zodat jelanger ondersteund wordt in je healing en ontwikkelproces? Dan is het fijn om een coachtraject te doen. Afhankelijk van waar je vastloopt gaan we heel gericht met jouw intentie aan de slag. We gaan elke sessie volledig in afstemming met je ziel werken. We onderzoeken en stemmen samen af op wat gezien wil worden. Zo krijg je meer inzicht in je patronen en kun je die gaan doorbreken. Ook helen we de innerlijke delen die gezien willen worden. Ik gids je door dit proces heen, zodat jij volledig je eigen sensitiviteit en kracht kan ervaren en ontwikkelen. Ter ondersteuning gebruik ik lichttaal. Dit is een taal waarmee ik rechtstreeks tot je ziel spreek. Het werkt als een directe aanmoediging om je hart te openen en je ziel te horen. Tussen de sessies ga je zelf verder aan de slag, zodat jij steeds meer gaat ervaren, wat je eigen kracht is en hoe je jezelf kunt ondersteunen in je proces. De sessies doen we via skype, en we maken er ook een opname van. Zo kun je het vaker terugkijken en het proces nog eens herhalen, indien gewenst.

Jouw investering: 666 euro

Intensief coachtraject 11 sessies: Neem je unieke plek in en ga stralen!

Wil je echt intensief aan de slag met jezelf en of je werk/bedrijf? Voel je aan alles dat het tijd is je licht en kracht volledig te gaan omarmen. Dat jij je podium wil pakken en gaan stralen. Dan is dit coachtraject voor jou!

We gaan volledig in afstemming met jouw essentie en je spirituele team werken. We werken vanuit het principe van Zo binnen Zo buiten. Dus alles wat zich aandient buiten jou is een directe weerspiegeling van wat er bij jouw van binnen leeft. Dus ook je relaties, je werk of je bedrijf is een directe afspiegeling van wat er in jou gebeurt. We onderzoeken wat die spiegels jou laten zien, en helen innerlijke delen waar nodig. Ook doorbreken we de patronen die jou nog klein houden. Je innerlijke veiligheid kan zo groeien, waardoor jij steeds meer je eigen unieke plek durft in te nemen. Alleen vanuit die plek en vanuit jouw grootsheid kun je jouw missie echt in de wereld zetten. Hoe krachtiger jij van binnen wordt, hoe krachtiger jij jezelf in de buitenwereld neer kan zetten. En hoe meer jij je licht toelaat en durft te vertrouwen op jouw kracht, hoe meer het in je relaties, je werk en/of je bedrijf zal gaan stromen. Tussen de sessies ga je zelf aan de slag, zodat jij steeds meer gaat ervaren, wat je eigen kracht is en hoe je jezelf kunt ondersteunen in je proces. De sessie duren 1,5 uur en doen we via zoom. We maken er ook een audio opname van, zodat je het vaker terug kunt luisteren en het proces nog eens herhalen, indien gewenst.

Jouw investering: 1440 euro

Begeleiding in verbinding met anderen

Trainingen & Circles

Training Learn To Love Your Triggers - Laat je triggers je je weg wijzen naar innerlijke vrijheid en autonomie

  • Een training die jou kan helpen bij je emotionele groei, transformatie en expansie
  • Kom los van jouw programmering die jou klein houdt
  • Voorbij je machteloosheid in je kracht

Het is een intensieve online training met veel persoonlijke aandacht.

De training bestaat uit 8 online bijeenkomsten met een groep van maximaal 6 deelnemers.

We gaan actief aan de slag met ieders triggers. Elke bijeenkomst leg ik dingen uit aan de hand van de gegeven voorbeelden.

Ik leer ik je triggers te herkennen, te analyseren en de emoties te transformeren. Je zult steeds beter de patronen herkennen en  je afweermechanismen kunnen ontmantelen. En ja, je zult steeds meer je triggers kunnen gaan waarderen, omdat het eigenlijk cadeautjes zijn die je de gelegenheid geven jezelf te bevrijden van oude pijn en patronen. We gaan dus voorbij de afweer en programmering, om steeds meer ruimte te maken voor de pure jij!

  • Je ontvangt bij de training een uitgebreid e-book
  • We werken met buddy's om samen te oefenen en elkaar te ondersteunen
  • Er is een telegramchat, waar je 24/7 je ervaringen kan delen en je vragen kan stellen

De eerste 2 bijeenkomsten zijn wekelijks voor een goede kickstart.  Daarna hebben we om de week een bijeenkomst via zoom. De andere week heb je een oefenmoment met een buddy uit je groep.

Interesse? Voor de data van de start van de volgende groep, stuur me een mail!

Jouw investering:  555 euro

HoldingSpaceCircles: de kracht van verbinding in licht en liefde

Regelmatig organiseer ik online HoldingSpaceCircles. Dit zijn circkels waarbij we als lichtwerkers onze krachten bundelen vanuit licht, liefde en oordeelloosheid. We laten ons licht krachtig schijnen op het donker, zodat het zich kan herinneren dat het in oorsprong licht en liefde is. Zo krijgt het donker de mogelijkheid om te transmuteren. Tijdens de cirkel spreek ik lichttaal, en maak klanken met een bepaalde resonantie. Dit om het proces te ondersteunen en onze harten te verbinden. Bij elke cirkel kiezen we een passende intentie, die op dat moment het ascensieproces van de aarde en de mensheid het meest ondersteunt. Uiteraard helen we tijdens de circles ook onze eigen donkerte. Zo binnen, zo buiten. Zo boven, zo onder. Het hoogste doel is jezelf belichten en bekrachtigen in wie je werkelijk bent.

Wil je meer weten over mijn missie met spaceholding en hoe die onstaan is? Dat kun je lezen mijn ebook Holding Space: de kracht van licht en liefde.

Wil je op de hoogte blijven van de data en van de cirkels? Stuur me een mailtje, dan zet ik je op de mailinglijst of kun je deelnemen aan de groep op Telegram. mail@linsyhellegers.com

Jouw investering: Er is een mogelijkheid om een donatie te doen, als je hart dat ingeeft.

gouden brug

''We bouwen aan de brug van licht. Zodat we iedereen kunnen begeleiden naar de nieuwe aarde in de vijfde dimensie""

 

Impact coachsessie

Mirjana Scheepens

Unveil your Sparkle

Mijn impactsessie was net als mijn eerdere missieonderzoek, weer heel bijzonder! Heel open, met liefdevolle aandacht, scherpe opmerkingen en inzichten, hielp Linsy me af te stemmen op mijn missie, mijn unieke waarden en te ontdekken welke wegen er open liggen om meer impact te creëren.
Haar heldere weten en overzicht, prikten makkelijk door mijn beschermlagen heen, zodat een diepe belemmerende overtuiging onverwacht bloot kwam te liggen. Met haar ondersteuning kon ik die belemmering ontleden en helen. Echt heel fijn.
Met flapovers met praktische vervolg stappen kan ik nu aan de slag om mijn impact op de wereld te vergroten!

Sara

Sara di Marco

Zangcoach & docent - Sopraan

Door Linsy's authenticiteit, vakkundigheid en groot empathisch vermogen, heb ik me gezien en gehoord gevoeld. Linsy luistert niet alleen, maar hoort, daar tuned d ze op in. Door die extra dimensie voelde ik me gedragen in het steeds meer worden wie ik ben.

Esther Dijckmans review

Esther Dijckmans

Dreamcoaching

Ik heb eerder met Linsy gewerkt en altijd veel gehad aan de coachsessies rondom mijn missie en mijn onderneming.

Nu heb ik mogen kennismaken met “Linsy nieuwe stijl”. waarin zij iets extra’s toevoegt aan het uitdiepen en neerzetten van je missie. Het opent nieuwe poorten in jezelf en voelt als een boeiend avontuur.

Mijn transformtiesessie met Linsy was werkelijk verrassend, verdiepend, verwonderend, verwarmend, inzichtgevend en doorbrekend te noemen. Het heeft me bij een stuk gebracht dat ik nog niet kende, maar wat nu aangekeken en ontwikkeld mag worden in mezelf. Het was een groot kado.