Over mij

Hi, ik ben Linsy Hellegers. Ik ben psycholoog en energiewerker. Sinds 2010 begeleid ik ondernemers en professionals die via hun werk het verschil willen maken. Mensen die op hun unieke manier de wereld een beetje mooier willen maken. Die voluit hun licht willen laten schijnen. Mensen die zich niet langer klein willen houden.

Ik weet hoe het is om jezelf klein te houden. Op mijn 7e ben ik gestopt met mijn ware licht te schijnen. Het voelde niet veilig. Ik verstopte mezelf achter elk masker zodat ik me veilig waande. Mijn ware ik diep weggestopt. Tegelijkertijd wist ik, op die leeftijd al, dat ik wilde bijdragen. Bijdragen aan een mooiere wereld. Impact creëren.

Het is een lange weg geweest van mezelf ontmaskeren, ontsluieren en ontdooien. Ik leerde hoe ik voorbij mijn drama kon komen en hoe ik me weer veilig kon voelen zodat ik mijn afweermechanismen kon loslaten. Steeds meer kwam mijn ware ik te voorschijn en durfde ik mijn plek in te nemen.

Via mijn werk als psycholoog, coach en trainer werd mijn unieke waarde mij steeds duidelijker. Als psycholoog leerde ik veel over onbewuste patronen en mechanismen. Als ondernemerscoach werd mij steeds duidelijker dat mijn grootse wijsheid uit en andere bron komt: mijn intuïtie en diepere weten. Hoe meer ik me verbind met die wijsheid en dus met wie ik werkelijk ben, hoe meer ik mijn licht kan laten schijnen.

En dat wil ik ook voor jou. Ik wil je helpen jouw unieke licht te laten schijnen.

Want het is mijn missie om de wereld lichter en mooier te maken. Samen met jou en al die andere ondernemers en pioniers die dit van binnen voelen. En daarom help ik jou bij het in de wereld zetten van jouw missie en het creëren van jouw impact. De wereld heeft jouw nodig!

"Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us."

by Marianne Williamson

Impact coachsessie

Mirjana Scheepens

Unveil your Sparkle

Mijn impactsessie was net als mijn eerdere missieonderzoek, weer heel bijzonder! Heel open, met liefdevolle aandacht, scherpe opmerkingen en inzichten, hielp Linsy me af te stemmen op mijn missie, mijn unieke waarden en te ontdekken welke wegen er open liggen om meer impact te creëren.
Haar heldere weten en overzicht, prikten makkelijk door mijn beschermlagen heen, zodat een diepe belemmerende overtuiging onverwacht bloot kwam te liggen. Met haar ondersteuning kon ik die belemmering ontleden en helen. Echt heel fijn.
Met flapovers met praktische vervolg stappen kan ik nu aan de slag om mijn impact op de wereld te vergroten!

Sara

Sara di Marco

Zangcoach & docent - Sopraan

Door Linsy's authenticiteit, vakkundigheid en groot empathisch vermogen, heb ik me gezien en gehoord gevoeld. Linsy luistert niet alleen, maar hoort, daar tuned d ze op in. Door die extra dimensie voelde ik me gedragen in het steeds meer worden wie ik ben.

Esther Dijckmans review

Esther Dijckmans

Dreamcoaching

Ik heb eerder met Linsy gewerkt en altijd veel gehad aan de coachsessies rondom mijn missie en mijn onderneming.

Nu heb ik mogen kennismaken met “Linsy nieuwe stijl”. waarin zij iets extra’s toevoegt aan het uitdiepen en neerzetten van je missie. Het opent nieuwe poorten in jezelf en voelt als een boeiend avontuur.

Mijn transformtiesessie met Linsy was werkelijk verrassend, verdiepend, verwonderend, verwarmend, inzichtgevend en doorbrekend te noemen. Het heeft me bij een stuk gebracht dat ik nog niet kende, maar wat nu aangekeken en ontwikkeld mag worden in mezelf. Het was een groot kado.